علت گاز نخوردن سمند و دنا با موتور EF7 + آموزش تعمیر

در این مقاله قرار است که راجب به علت گاز نخوردن سمند و دنا با موتور EF7 و راهکار هایی برای رفع آن بپردازیم .
تاریخچه موتور EF7 و علت استفاده از موتور EF7 به جای XU7
طراحی موتور EF7 به صورت مشترک و با کمک آلمانی ها در سال ۱۳۸۶ به پایان رسید و از اواخر سال ۱۳۸۷ بر روی سمند نصب شد و از سال ۱۳۸۹ به دنبال افزایش تیراژ تولید و آشنایی بیشتر مردم با این موتور تعداد سمند های EF7 در بازار زیاد شد.
یکی از دلایلی که باعث طراحی و تولید موتور EF7 شد افزایش قیمت بنزین و اضافه کردن سوخت گاز فشرده به دلیل هزینه و آلایندگی کمتر به موتور خودرو ها بود که باعث طراحی موتور EF7 پایه گازسوز شد.
مزایا و معایب موتور EF7
تمامی موتور ها در کنار مزایایی که دارند ، دارای عیب هایی هم هستند که موتور EF7 نیز از این قضیه مستثنی نیست در ادامه به مزایا و معایب این موتور می پردازیم .
از مزایای موتور EF7 می توان به موارد زیر اشاره کرد :
از مهم ترین مزایای موتور EF7 می توان به 16 سوپاپه بودن موتور EF7 همراه با تکنولوژی زمانبندی متغیر یا VVT اشاره کرد و دلیل آن هم این است که VVT باعث می شود که موتور هم در دور پایین و هم در دور بالا مکش هوای خوبی داشته باشد و در نتیجه توان خوبی هم تولید کند.
مزیت بعدی این موتور پایه گاز سوز بودن آن است که سبب می شود موتور در حال گاز سوز هم بهترین راندمان خود را داشته باشد و هم توان بهتری نسبت به دیگر موتور ها در حال گاز سوز داشته باشد.
موتور EF7 با تولید توان ۱۱۳ اسب بخار و گشتاور ۱۵۵ نیوتن متری در حال حاظر قوی ترین موتور تنفس طبیعی تولی داخل است
از معایب این موتور می توان به دو عیب شایع اشاره کرد:
اولین عیب مشکل شاتون زدن این موتور است که با استفاده از قطعات با کیفیت و روغن موتور مناسب و رانندگی آرام تر تا حدودی از آن جلوگیری کرد .
مشکل بعدی موتور های EF7 گاز نخوردن این موتور است که در ادامه به برسی علت گاز نخوردن سمند و دنا با موتور EF7 می پردازیم.
علت گاز نخوردن سمند و دنا با موتور EF7
یکی از مشکلات شایع خودرو های سمند و دنا EF7 ، گاز نخوردن و بد کارکردن خودرو می باشد که با بروز این مشکل چراغ چک نیز روشن شده و اگر سویچ را باز و بسته کنیم این مشکل به صورت موقت رفع می شود .
از جمله خطاهایی که در زمان بروز این مشکل بر روی دیاگ نمایش داده می شود می توان به خطای کوئل ، زمان شارژ کوئل ، دفیا و… اشاره کرد که با پاک کردن خطا ها هیچ تاثیری نمی گیرید و دوباره بعد از مدتی مشکل گاز نخوردن سمند و دنا نمایان می شود.
این مشکل بیشتر در ECU بوش اتفاق می افتد.
اما راهکار چیست؟
راهکار رفع علت گاز نخوردن سمند و دنا با موتور EF7
مجموعه شیراز ایسیو این مشکل را به صورت تضمینی برای شما رفع می کند.
همکاران عزیزی که به تنظیم موتوری و برق خودرو آشنایی دارند می توانند با تهیه فیلم آموزشی آموزش رفع علت گاز نخوردن سمند و دنا با موتور EF7 با هزینه بسیار پایین مشکل فوق را به صورت کاملا تضمینی و به طور کامل رفع کنند و از پشتیبانی 24 ساعته نیز بهره ببرند.
برای تهیه فیلم آموزش گاز نخوردن سمند و دنا EF7 کلیک کنید.
آن دسته از دوستانی که تعمیر کار نیستید و امکان مراجعه حضوری به مجموعه ما را نیز ندارید می توانید با تهیه دسته سیم تقویتی از ما با پشتیبانی و راهنمایی مجموعه ما به راحتی مشکل علت گاز نخوردن سمند و دنا با موتور EF7 را به صورت تضمینی کاملا رفع کنید.
برای تهیه دسته سیم تقویتی کلیک کنید .
دوستانی که در شیراز هستند و یا امکان مراجعه حضوری دارند نیز می توانید به ما در شیراز مراجعه کنید تا این مشکل را به طور کامل برایتان رفع کنیم .
آدرس ما : شیراز فلکه مصدق به طرف فلکه خاتون ( بلوار زینبیه ) اولین مغازه نبش گاراژ ایران ژاپن ( باربری چمن آرا ) خدمات برق خودرو نیم کلاچ
تلفن : 09397540780
همچنین می توانید جهت مشاوره با شماره تلفن بالا تماس حاصل فرمایید.